Известие

Collapse
No announcement yet.

Нещо свири на скорост

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нещо свири на скорост

От известно време започна да се появява някакъв странен шум - не много силно, но високочестотно свирене - когато съм на скорост. Появява се при около 2000 об. и като натисна съединителя изчезва. Понякога изчезва и само като върна газта. Не е постоянно - ту го има, ту го няма, но взе да зачестява... а и доста дразни...
    Някой да има някакви идеи какво може да е
    sigpicAlfa Romeo 146 1.4 TS / 11'99

някъде във форума прочетох че когато водната помпа е заминала от време на време се чувало свирене от ремък
    имаш ли проблеми със загряването
    Alfa Romeo 146TD '97 156 2.4 20v
    sigpic

Comment

Или някоя ролка свири Те така си плачат за смяна Ама у сервизо ще ти кажат най-точно какво що и колко.
      Alfa Romeo 145 1.4 16V TS
      Alfa Romeo 145 1.3 8V Boxer - ex
      Audi A4 1.9 TDI

Comment

Май и на теб ти е влезнал щурец под капака При мен се получава същото от време на време и немога да открия от какво идва Все си мисля, че ремъкът има нещо общо с това....или най-вероятно ролката която май скоро смених
        Ex ALFA 145 JUNIOR 1.4.16V T.SPARK SeXy Line
        FIAT STILO ABARTH 2.4L 20V 171HP+
        sigpic

Comment

90% не е ремък - свиренето е съвсем различно - а и не би трябвало свирене на ремък да е свързано със съединителя. Това прилича по-скоро на някакъв лагер или подобно...
          А ми предстои ходене до морето - дали няма да ме остави на пътя?

Comment

Първоначално публикувано от clockmaster
            90% не е ремък - свиренето е съвсем различно - а и не би трябвало свирене на ремък да е свързано със съединителя. Това прилича по-скоро на някакъв лагер или подобно...
            А ми предстои ходене до морето - дали няма да ме остави на пътя?
            колега това е Алфа все пак-винаги имай готовност да те остави на пътя може да ти е заминал лагера на съединителя с това виене или пък от самата кутия,на всички предавки ли прави така??
            146 Turbo

Comment

не на всички - само на ниските и то не винаги
              този лагер на съединителя сам ли се сменя или заедно с дисковете?
              имаш ли представа колко струва?
              а да има късмет да ме остави на пътя, и аз ще я оставя, нищо че току-що я взех!

Comment

Working...
              X